skip to Main Content
Resume Flash Tahun 2004

Resume Flash tahun 2004

Tak sangka!

10 tahun lepas aku pernah buat CD resume. Flash based lagi teww! Tak caya, tengok gambar bawah ni (selepas transfer daripada CD ke dalam hard disk)

structure-resume

 

Guna flash & director. Mari kita tengok apa isi dalam resume ni.

index-resume

 

Oh wow! Aku pernah buat ke CD ni? Hahaha. Ni landing page resume aku dulu. Tak de sebarang dum-stak-dum-stak lagu techno animation 2D dan 3D super gempak (tak de sebab aku tak reti buat). Oh, tapi gambar tu aku lukis pakai flash dan guna mouse. Guna mouse ye, tak pakai pen drawing Wacom lagi time ni. Tak tau pon masa tu wujud ke blom. Yang pasti, tak mampu nak beli kalo time tu dah ada pen Wacom.

Ok, jom tengok portfolio dalam tajuk Artwork Web

Johari Rahmad

Founder of Kapasitor, owner or Karya Media Sdn Bhd, husband of Nadia & father of Naquibs

This Post Has 2 Comments

Comments are closed.

Subscribe To My Newsletter
Be the first to get latest updates and
exclusive content straight to your email inbox.
* indicates required
No Thanks!
close-link
Back To Top
×Close search
Search