skip to Main Content

Siri Mengimbau Kisah Silam

Aku ada penyakit yang rasanya tak kronik. Aku suka menyimpan barang-barang lama dan ada nilai yang mana hanya aku seorang saja yang tahu nilainya. Siri Mengimbau Kisah Silam bukanlah satu siri membuka aib aku kepada khalayak ramai. Siri ini adalah satu jenis rekod digital untuk tatapan umum yang mana jika ada manfaat, sila ambil, praktik dan sebarkan. Jika tiada manfaat, jadikan sempadan.

Ok, mari tengok apa yang aku jumpa. Antaranya adalah CD-CD lama pada zaman aku belajar di MMU Melaka & Cyberjaya dulu.

Sebelum pindah rumah hari tu, aku sumbat segala khazanah lama dalam satu tempat. Tak sempat aku nak sort mana penting mana tidak.

Baru-baru ni aku dapat selongkar semula dan apa yang aku temukan adalah perkara-perkara yang sangat sangat sangat aku terharu. Some of items listed below are related to work, some are just memories and some are a part of chronology of becoming who I am today.

Antaranya:

1. Resume Flash tahun 2004
2. Database Web Server Komplen
3. Yahoo Messenger Chat Archive

(Aku akan update lagi page ni di masa depan)

Johari Rahmad

Founder of Kapasitor, owner or Karya Media Sdn Bhd, husband of Nadia & father of Naquibs

This Post Has One Comment

Comments are closed.

Subscribe To My Newsletter
Be the first to get latest updates and
exclusive content straight to your email inbox.
* indicates required
No Thanks!
close-link
Back To Top
×Close search
Search